תמונה ראשית
    מועצה מקומית כפר שמריהו
    תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד

    ליאורה חשין, פרורים, צילום

    הידע שלי על העבר המשפחתי אפוף מסתורין ואי בהירות.  כמו הזיכרונות המשפחתיים כך גם הבית הירושלמי שלנו חשוך והאור בו מועט. 

    קרני האור הבודדות שחודרות לבית מאירות פינות חשוכות וחפצים שנותרו משלושה הבתים שהיו ונמוגו. אלה הם הזיכרונות הוויזואליים מבתי המשפחות שלנו.

     

    על הספר

    "בספר האמן שלה חושפת ליאורה חשין את קורותיה המרתקים והדרמטיים של משפחה אחת בראי אבותיה, מצד החתן ומצד הכלה. זהו סיפור משפחתי מפתיע ויוצא דופן על מפגש בין שתי משפחות ירושלמיות שורשיות הבאות משני קצוות של החברה הישראלית. ליאורה חשין אורגת צילומים משפחתיים ישנים, קטעי עיתונות ושורות מפרי עטה לכלל יריעה אחת שאין בה מוקדם ומאוחר, וכל מרכיביה משלימים זה את זה ויוצרים סיפור שהוא אישי, לאומי ואוניברסלי בעת ובעונה אחת."

     

    אודות

    ליאורה חשין ילידת ירושלים, בוגרת לימודי לשון עברית ובלשנות אוניברסיטה העברית בירושלים, ולימודי צילום ואמנות במסגרות רבות ושונות. עוסקת בכתיבה ובצילום, ומוציאה לאור ספרים. חברה באגודת הפסלים והציירים של ירושלים, בארגון המקצועי של האמנים הפלסטיים, ובאיגוד הישראלי לעיתונות תקופתית. 

     

     

    עבור לתוכן העמוד